Onze diensten

Centrale verwarming

Een zo comfortabel mogelijke leef- en werkomgeving; dat is ons uitgangspunt bij het ontwerpen van verwarmings installaties. Op basis van uw wensen realiseren wij de beste duurzame oplossing voor elk budget.

Gas

Bijna elke woning of bedrijfshal heeft een gasaansluiting. Maar wist u dat u als eigenaar verantwoordelijk bent voor de veiligheid van de gasinstallatie? Dit betekent dat u de installatie periodiek moet laten controleren door een gas technisch installateur.

Water

Gelukkig kunnen wij in Nederland rekenen op schoon en lekker drinkwater. Hierdoor kunt u het water veilig gebruiken voor het bereiden van eten, lichaamsreiniging en welness.

Zinkwerk

Zink wordt tegenwoordig niet alleen gebruikt voor de bekende dakgoot. Steeds vaker zien we het terug als gevelbekleding, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Van Nimwegen de Vries heeft verschillende zinkspecialisten in huis.

Dakbedekking

Om ons pakket zo compleet mogelijk te maken hebben wij een specialist in huis die alle dakwerkzaamheden uitvoert. We vervangen daken met bitumen dakbedekking en EPDM. Veiligheid ten op zichte van werken op hoogte en brandgevaar staat bij ons hoog in het vaandel.

Service en Onderhoud

Bij Installatiebedrijf van Nimwegen de Vries BV kunt u ook een onderhoudscontract afsluiten voor uw CV-installatie.
Hiervoor gelden dan, na ontvangst van de door u ondertekende overeenkomst, de volgende punten:

  • Het jaarlijks onderhoud wordt volgens afspraak uitgevoerd.
  • Facturatie van het onderhoud geschiedt enkel na uitvoering daarvan.
  • Mocht uw toestel storing geven kunt u gebruik maken van onze 24 uur storingsdienst.
  • Storingen vallen buiten het onderhoud bedrag, onderdelen en arbeid worden apart berekend, er worden echter geen voorrijkosten berekend.

Sanitair

De badkamer krijgt een steeds belangrijkere functie in onze woning. Diende een badkamer vroeger voor de reiniging en verzorging van het lichaam, tegenwoordig is het een plek voor ontspanning.

Mechanische Ventilatie

Voor een goede gezondheid is het belangrijk voldoende te ventileren in een woning. Waarschijnlijk hebben we allemaal de verhalen gelezen van ondeugdelijk aangelegde wtw (warmte terug winning) installaties van diverse nieuwbouw projecten de afgelopen jaren.

Duurzaamheid

Voor het behoud van onze aarde, is het belangrijk onze energieconsumptie terug te brengen. Naast maatregelen om energie te besparen, zijn er ook andere duurzame oplossingen voorhanden. Of het nu voor bestaande- of nieuwbouw is, voor een klein of wat groter budget, er zijn diverse mogelijkheden. Waarbij comfort vanzelfsprekend voorop staat.